Hoe kan bij - mij voor jou van betekenis zijn?

 

Ik weet uit ervaring dat rouwen om verbinding vraagt, een kring van mensen die aanwezig willen zijn op jouw unieke levenspad.

Mijn missie is om nabij te zijn. Dicht bij jou in de buurt. Om je te begeleiden, zodat jij weer de kracht en de hoop vindt dat er een toekomst is. Ik bied je erkenning en herkenning, dat jouw rouw, verlieservaring of tegenslag er mag zijn. Maar ik help je ook verder kijken om van overleven naar leven te kunnen gaan. Stap voor stap.

Er is geen vast omlijnd programma, het is jouw pad, ik zal naast of achter je lopen. Vanuit deze verbinding kiezen we samen voor de vorm van begeleiding die op dat moment aansluit.

Ook waar de sessies plaatsvinden stemmen we af na het kennismakingsgesprek en gedurende de begeleiding. Er zijn verschillende mogelijkheden, gesprekken kunnen bij jou thuis plaatsvinden, tijdens een wandeling of bij-mij.

Soms is een eenmalig gesprek voldoende. Andere keren kan de begeleiding een jaar zijn, frequent of met tussenpozen.